Fokkerhaven tour

Geef dit jaar je vader het meest originele Vaderdagkado ever: de Fokkerhaven Tour! Op pad met je pa bij de Fokkerhaven Tour op onverwachte locaties met muziek en versnaperingen.

Ontdek nieuwe plekjes van de Binckhorst zowel in het water als aan wal in deze muzikale tour tijdens het Bier & Braadfestival op 16 juni onder begeleiding van een enthousiaste gids. Het is eigenlijk een mini-festival in een festival waarbij je nog niet weet waar je terecht gaat komen en wat je precies gaat zien. Je gaat te voet én per boot langs vier onverwachte locaties waar je wordt verrast door nieuw Haags talent. Onder het genot van een drankje en muziekje geef jij je vader en vrienden de tofste tour in Den Haag!

 

KLIK HIER VOOR TICKETS

 

Zondag 16 juni, 15:00 - 17:00 uur
€15,- p.p.

🍻 Over het Bier en Braadfestival 🍻
Op vaderdag komen alle vaders traditiegetrouw samen op het Bier en Braadfestival. Op zondag 16 juni 2019 wordt de Binckhaven in Den Haag voor alle stoere mannen, vaders en gezinnen voor het vierde jaar omgetoverd tot een festival vol braadsels, bier van Kompaan, stoere-mannenmarkt en live muziek. Tussen 12:00 en 20:00 uur is er van alles te doen, zien en beleven.

Ook dit jaar is er uitgebreid entertainment voor kinderen en is het programma gevuld met workshops, boot-, wandel- en fietstochten door de wijk, lokale foodtrucks en andere stoere activiteiten.

🛥 Over het Fokkerhaven Festival 🛥
De Fokkerhaven Tour is het voorproefje, de lekkermaker voor het gloednieuwe Fokkerhaven Festival dat voor het eerst op zondag 29 september in de Fokkerhaven op de Binckhorst plaats zal vinden. Al nieuwsgierig...?