Zin in extra avontuur?

Fokkerhaven Tour

Geef dit jaar je vader het meest originele Vaderdagkado ever: de Fokkerhaven Tour! Op pad met je pa bij de Fokkerhaven Tour op onverwachte locaties met muziek en versnaperingen.

Ontdek nieuwe plekjes van de Binckhorst zowel in het water als aan wal in deze muzikale tour tijdens het Bier & Braadfestival op 16 juni onder begeleiding van een enthousiaste gids. Het is eigenlijk een mini-festival in een festival waarbij je nog niet weet waar je terecht gaat komen en wat je precies gaat zien. Je gaat te voet én per boot langs vier onverwachte locaties waar je wordt verrast door nieuw Haags talent. Onder het genot van een drankje en muziekje geef jij je vader en vrienden de tofste tour in Den Haag!

 

KLIK HIER VOOR TICKETS

 

Zondag 16 juni, 15:00 - 17:00 uur
€15,- p.p.

boottocht door de Binckhorst

Zin om wat extra zonnestralen te pakken en de Binckhorst te ontdekken vanaf het water? Schrijf je dan in voor een boottochtje. Elk half uur vertrekken er speciale Binck-bootjes door de Binckhorst, met een gezellige kapitein aan boord.

 

Inschrijven voor deze activiteit is noodzakelijk wil je verzekerd zijn van een plekje. De kosten voor een boottochtje bedragen €2,- per persoon. Inschrijven kan hier. 

 

Tijd: tussen 12:00 en 20:00 uur, elk half uur

Kosten: 2,- p.p.

Tel: 06-43131604
Aanmelden: Binckboten@outlook.com

Contact: Benny Laduk