Zin in extra avontuur?

Fietsen door de Binckhorst:

Van plan om op de fiets te komen? Schrijf je in voor de verrassende fietstocht door de Binckhorst! Sabrina Lindemann is Binckhorst-expert en zij gidst jou door de dynamische wijk de Binckhorst. Ze weet veel over dit gebied en vertelt bijzondere verhalen over de geschiedenis en de ontwikkelingen die nu plaats vinden. Schrijf je hier in voor de fietstocht.

 

Tijd: 14.00-15.30 uur
Kosten: 8,50 pp
Aanmelden: info@imbinck.nl
Maximaal 20 personen
Meer info: www.imbinck.nl
Contact gids: Sabrina Lindemann 06-40012241

 

 

 

boottocht door de Binckhorst

Zin om wat extra zonnestralen te pakken en de Binckhorst te ontdekken vanaf het water? Schrijf je dan in voor een boottochtje. Elk half vertrekken er speciale Binck-bootjes door de Binckhorst, met een gezellige kapitein aan boord.

 

Inschrijven voor deze activiteit is noodzakelijk wil je verzekerd zijn van een plekje. De kosten voor een boottochtje bedragen €2,- per persoon. Inschrijven kan hier. 

 

Tijd: tussen 12:00 en 20:00 uur, elk half uur

Kosten: 2,- p.p.

Tel: 06-43131604
Aanmelden: Binckboten@outlook.com

Contact: Benny Laduk

 

 


speciale feest aan zee tocht

 

Speciale Feest aan Zee boottocht

 

Feest aan Zee zorgt voor verbinding! Tijdens het Bier en Braadfestival is het mogelijk om ook een kijkje te nemen bij  het The Hague African Festival @Haringkade Scheveningen. Eerst geniet je van de akoestische muziek van Rubenson terwijl je heerlijk over het water vaart. Dan vertelt Haagse expert Chris Schram je van alles over Den Haag en Scheveningen. Wanneer je de Willemsvaart afstapt kun je gelijk het boulevardtreintje in die klaarstaat om naar het The Hague African Festival te rijden.

 

 

 

Vertrek Bier en Braadfestival: 18.30-19.45 uur (aankomst Haringkade), overstappen op Boulevardtreintje

 

Aankomst: 20:00 The Hague African Festival bij Aloha Surf
Kosten: 8,- p.p.
Aanmelden: info@willemsvaart.nl
Maximaal 23 personen
Contact: Chris Schram

 

boottocht centrum-binckhorst

Verwen je vader en trakteer op een heerlijk boottochtje vanuit het Haagse centrum naar het Bier en Braadfestival!

 

De hele dag door vertrekt er elke twee uur vanaf 'De Zieken' (bij de Pletterijkade) een boottocht van de Willemsvaart. De tocht duurt ongeveer 45 minuten en vaart naar het Bier en Braadfestival aan de Saturnuskade in de Binckhaven. Lekker biertje en een hapje eten op de kade en vaar later weer terug naar het centrum.

 

De gids heeft zoveel leuke verrassende weetjes te vertellen over de grachten en omgeving waardoor je vaart; echt de moeite waard!

 

Tijd: tussen 12:00 en 20:00 uur, elke twee uur vertrekt er een boot

Kosten: 5,- p.p.
Aanmelden: info@willemsvaart.nl

Contact: Chris Schram

 

 


Wandel tour

Neem een kijkje in het kersverse Apollo 14, een start up hub vol innovatieve en creatieve ondernemers die middels technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld. De twee toertjes worden begeleid door de enthousiaste Lieke, van Impact City. Je krijgt een kijkje in het gebouw zelf en veel informatie over start-ups over het gedachtegoed achter dit initiatief.

 

De wandeltochtjes duren een half uurtje; Apollo 14 is op 5 minuten loopafstand van het Bier en Braadfestival.

 

Werk jij aan innovaties op het gebied van vrede, recht, veiligheid, energie, gezondheid, voedsel, water, participatie of een andere global challenge? Dan is Apollo 14 de plek voor jou! Hier kun je je krachten bundelen met andere impact makers, door op één toffe en inspirerende plek aan innovaties te werken.

 

Tijden: 14:00-14:30 uur en 16:00-16:30 uur

Vertrekpunt: Brute Binck, achter de muntverkoop

Kosten: geen, vol = vol

Aanmeldingen via Lieke, mailadres: impacteconomy@denhaag.nl

Meer info: www.apollo14.nl