Kids opgelet!

Volop genieten voor de kids en ouders

Van alles te doen voor kinderen, tijdens Vaderdag, in de nieuwe Kids Corner! De activiteiten worden deels begeleid. Ouders kunnen te allen tijde mee met de kids. Wel fijn voor de hele kleintjes...

 

Hieronder vind je alle kinderactiviteiten die tijdens het Bier en Braadfestival te doen zijn. 

 

Van broodjes bakken met de RMWG scouting tot Kids BBQ wedstrijd: lokale ondernemers organiseren van alles voor de kleintjes op deze Vaderdag.

 

Lees hieronder meer en schrijf je waar nodig vast op voorhand  in!

 

Let op! Voor verschillende activiteiten wordt een kleine cash bijdrage gevraagd. vuurtje stoken met de Scouting

RMWG Scouting verzorgt net als vorig jaar superleuke activiteiten. Marshmallows roosteren, een vuurtje stoken met maar 1 lucifer en verschillende knopen leren leggen: doe mee! Ze vragen een kleine bijdrage van een half muntje om onder begeleiding mee te doen (t.w.v. 1,25) .

Suppen in de Binckhaven

Geloof het of niet, maar binnenkort kan er gesurft worden bij de Surfpool op de Binckhorst! Als voorproefje kan men suppen (stand up paddle-en) in de Binckhaven en neem gerust een kijkje bij het Surfwalhalla in wording aan de Saturnusstraat van 24/7 waves.

Neem je board short/wetsuit mee! 

Knutselen met Repair Kid

Repair Kid is er bij op Vaderdag: Cis komt met haar toffe camper naar de Kids Corner! Kinderen mogen oude apparatuur uit elkaar slopen, onderzoeken, én er weer wat nieuws van maken.

Je mag gewoon aanhaken, er wordt geen vergoeding gevraagd voor deze activiteit.


Kijkje aan boord bij de zeekadetten

Loop naar binnen bij de 45-meter lange Enterprise van de zeekadetten! De enthousiaste zeekadetten geven graag een rondleiding aan je. Er zijn geen kosten verbonden aan deze rondleiding.

Skatelessen

Kom verbeter je skate-skills met skateleraar Kim van Gelder, oer-Hagenees, geboren met een skateboard aan zijn voeten :) Voor iedereen die lekker wil rollen: tussen 12:00 en 17:00 uur ben je welkom, deelname is gratis! 

kinder bbq wedstrijd  = VOL!

Volgens ons zijn kids veel beter dan hun vaders in het BBQ-en! Bak je lekkerste hamburger voor een 3-koppige jury met niemand minder dan: officieel jurylid KCBS Jeroen van Ditmarsch van Kompaan BierSmokey Goodness en Spareribskoning Boyke van The Spare Ribs Project NL

Er zijn toffe prijzen te winnen van Kompaan en Best4bbq
14:00 - 15:00 uur 
VOL! 

Wij regelen de brandende BBQ, een tang en een snijplank.
Neem je eigen winnende ingrediënten mee! :)
Meer info@info@bierenbraadfestival.nl

Graffiti workshop   the hague street art

The Hague Street Art organiseert twee workshops graffiti spuiten, supercool.. Kom kijken  en doe mee! Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

14:00 - 14:30 workshop 1

16;00 - 16:30 workshop 2