Kids opgelet!

Volop genieten voor de kids:

Van alles te doen voor kinderen, tijdens Vaderdag, in de nieuwe Kids Corner! De activiteiten worden deels begeleid. Ouders kunnen te allen tijde mee met de kids. Wel fijn voor de hele kleintjes...

 

Hieronder vind je alle kinderactiviteiten die tijdens het Bier en Braadfestival te doen zijn. 

 

Van broodjes bakken met de scouting tot het maken van je eigen upcycle sleutelhanger: lokale ondernemers organiseren van alles voor de kleintjes op deze Vaderdag.

 

Lees hieronder meer en schrijf je waar nodig vast op voorhand  in!

 

Let op! Voor verschillende activiteiten wordt een muntje, half muntje of een kleine cash bijdrage gevraagd. vuurtje stoken met de Scouting

RMWG Scouting verzorgt net als vorig jaar superleuke activiteiten. Marshmallows roosteren, een vuurtje stoken met maar 1 lucifer en verschillende knopen leren leggen: doe mee! Ze vragen een kleine bijdrage van een half muntje om onder begeleiding mee te doen (t.w.v. 1,25) .

Boksen met boksschool Mooof

Be there: er worden twee workshops van 20 minuten gegeven door de boksschool Bodyboxx!

Om 14:00 en om 16:00 kan je boksles krijgen van boksleraar Jack. Deze activiteit is voor kinderen vanaf 8 jaar. Schrijf je van te voren hier in voor de workshops. Deze workshop is gratis.

Knutselen met Repair Kid

Repair Kid is er bij op Vaderdag: Cis komt met haar toffe camper naar de Kids Corner! Kinderen mogen oude apparatuur uit elkaar slopen, onderzoeken, én er weer wat nieuws van maken.

Je mag gewoon aanhaken, er wordt geen vergoeding gevraagd voor deze activiteit.


Kijkje aan boord bij de zeekadetten

Loop naar binnen bij de 45-meter lange Enterprise van de zeekadetten! De enthousiaste zeekadetten geven graag een rondleiding aan je. Er zijn geen kosten verbonden aan deze rondleiding.

Graffiti workshop   the hague street art

The Hague Street Art organiseert twee workshops graffiti spuiten, supercool.. Kom kijken  en doe mee! Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

14:00 - 14:30 workshop 1

16;00 - 16:30 workshop 2

sleutelhangers maken met binkbikes

Maak je eigen 'upcycle' sleutelhanger met Jan en Bianca van Binkbikes! Dit enthousiaste koppel gaat op Vaderdag samen met kinderen aan de slag om met gerecycelde onderdelen een gave sleutelhanger te maken. Meer info? Mail Bianca!

Picnic

Hier kun je onder anderen lekker springen op het springkussen en vette goals maken in de ‘goalie’.  Kom gezellig langs en de kids krijgen een leuk aandenken mee naar huis!

Zweven in de zweefmolen

Lekker even zwieren en zwaaien in de zweefmolen. Let op! Voor deze activiteit moet je contant kunnen afrekenen bij de eigenaar van de zweefmolen.