workshops & inschrijvingen

Een biertje drinken en een goede hap eten kan sowieso tijdens het Bier en Braadfestival. Daarnaast kan je veel andere dingen doen en maken op Vaderdag. Voor sommige activiteiten is het handig als je je op voorhand inschrijft. Hieronder vind je een overzicht. Have fun!

VR Formule 1 race: be Jos Verstappen! 

In Cabrioland kan je Formule 1 racen. Take a seat, doe de virual reality bril op en stap in een compleet andere wereld! Vanaf 14 jaar en ouder.  Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig. 

Braad de perfecte sparerib! 

Binnen twee uur tijd leer de fijne kneepjes van het sparerib-vak! BBBQ-en, indirect, direct, kruiden gebruik voor eigen marinades, vervolgens het ontvliezen en natuurlijk proeven! De workshop is van 13:00 tot 15:00 uur en kost €20,- (pinnen is mogelijk). Aanmelden via spareribsprojectnl@gmail.com.

Proeven: all day long voor alle bezoekers!

 

Boottochtje met de Binckboot
Tijdens de eerdere edities van het Bier en Braadfestival waren de mogelijke vertrektijden snel vol. Reserveer op tijd bij de Binck Boten!

De kosten van een rondvaart bedragen €2,- per persoon. Dit moet contant worden afgerekend wanneer je de boot opgaat. Reserveer je vertrektijd op voorhand via: info@binckboten.nl.

 

Alvast veel vaarplezier!

Precious Plastic

Plastic recyclen en zelf de mooiste dingen maken! Tussen 12:00 - 17:00 uur.